OM/ABOUT

Kennel Giddygold består af en flok golden retrievere og vores lille familie. Vi bor ca. 15 km syd for Aabenraa, og ca. 15 km fra grænsen Her bor på en nedlagt landejendom med hunde, høns og katte. Fritiden bruger vi på træning, udstilling og markprøver, da vi finder det vigtigt, at en flot Golden også har det rigtige temperament.

Hvalpene bliver født og vokser op i vores bolig, for at de netop skal blive præget så meget som muligt af os. De ældre hunde og vores to døtre på 20 år og 16 år og søn på 13 år, har hvalpene daglig kontakt med, for at udruste dem bedst muligt til deres fremtid. "Hvalpen siddende i hjørnet", finder du ikke her hos os !. Jeg opdrætter omkring 1-2 kuld hvalpe pr. år, og lægger stor vægt på at finde den rette familie til hver enkelt hvalp, som alle er små forskellige individer.

 

Vi bruger en del tid på at følge vores hvalpe i deres videre liv med deres nye familier, og hjælpe til hvor vi kan. Da vi selv er trænere i vores område, sørger vi for al den træning der skulle være behov for, og ellers hjælper vi til med at finde træningspladser i DRK´s andre regioner.

 

Når hvalpene er mellem 7-8 uger gamle, bliver der lavet en hvalpetest. På den måde finder vi hurtigt ud af, hvor dominant, og hvor i hierarkiet hver enkelt hvalp er, og dermed hvilken hvalp der passer til den enkelte familie.

 

OM

KENNEL GIDDYGOLD

 

Kennel Giddygold, Kaadnervej 16, Bjerndrup, 6200 Aabenraa, email: giddygold@mail.dk, mobil (+45) 29 40 10 58